________________________

Nyitvatartási idő :
Hétfőtől - Péntekig

09:00 - 15:00 óráig

info@elektronikus-cigaretta.hu

________________________

SZÁLLÍTÁS

Ingyenes szállítás

16.500Ft felett

A megrendelés szállítása

GLS.

16.500Ft alatt

a posta költség

1.600Ft

________________________

AKCIÓ

eGo AIO Joyetech

Ár 6300 Ft

________________________
_________________________________________________________________

Szintén szeretne olcsóbban esetleg teljesen leszokni a dohányzásról?! Ebben az esetben a legjobb helyet választotta. Online áruházunk minőségi e-inhalátorokat, e-folyadékokat, alkatrészeket és más egyébb kellékeket kínál az elektromos dohányzáshoz igazán egyedi áron.

Célunk, hogy az ügyfelek számára minőségi, választékban gazdag, de árban viszont megfizethető e-inhalátorokat, e-liquideket és egyéb kiegészítőket nyújthatsunk. Az áruajánlatunkat minden nap újítjuk és bővítjük. Ügyfeleinknek igyekszünk minden téren segíteni, tanácsadással az elektronikus dohányzással kapcsolatban mint ahogy a legmegfelelőbb e-inhalátor vagy e-liquid kiválasztásaban is.

Nem tudja hogy melyik e-inhalátor a legmegfelelőbb? További információkra esetleg segítségre van szüksége? Ebben az esetben forduljon hozzánk, nagyon szívesen válaszolunk minden kérdésére.

Miért használjunk e-inhalátort?
Az e-inhalátor sokkal ekonomikusabb és az egészségre is sokkal kevesebb káros anyagokat tartalmaz, ezért nem kell korlátozva éreznie magát a kellemetlen szagok miatt sem. Nyugodtan élvezheti az e-inhalátor által nyújtott elményt akár az autóban, lakásban és sok más eddig tiltott helyen.

E- inhalátor és e-liquid miért a mi online boltunkban?
Azért mert a következőket nyújtsuk:
tanácsadás professzionális szinten, gazdag választék, minőségi termékek, amelyek által egykettőre lemond a hagyományos dohányzásról.
E-inhalátorok , e-liquidek , atomizerek (porlasztók) és minden más csak kiválló minőségben, amik hitelesítve vannak.

Szüntesse meg otthonában a megsárgult és szagos függönyöket, ne rejtegesse többet megsárgult fogait vagy újjait. Ne hallgassa többet a szemrehányásokat rosszszokása miatt a családtagoktól és mukatársaktól. Még ma tegyen valamit saját maga és pénztárcája érdekében, válassza ki online boltunkban az első E-inhalátorát.

 

Új termékek:

 

MGYxMWM3