______________________

Nyitvatartási idő :


Hétfőtől - Péntekig

09:00 - 15:00 óráig

info@elektronikus-cigaretta.hu

________________________

SZÁLLÍTÁS

Ingyenes szállítás

23.000Ft felett

A megrendelés szállítása

GLS.

23.000Ft alatt

a posta költség

1.750Ft

__________________________

KN95 légzőmaszk

Ár 720 Ft / 1db

________________________

Hand Sanitizer Swiss PharMax

antibakteriális oldat 60ml

Ár 1 080,00 Ft

________________________

________________________

AKCIÓ

eGo AIO Joyetech

Ár 7150 Ft

________________________

Cigaretta töltő elektronikus

MAXI

Ár 15 480,00 Ft

________________________


Rólunk
Bevezetés

Az elektronikus cigarettát 2006-ban találták fel Kínában és egyben szabadalmaztatták is. Azóta az elektronikus cigaretta elterjedt az egész világon, és a dohányzók körében egyre népszerűbb. Az eredeti ötlet, amiért feltalálták az elektronikus cigarettát az volt, hogy megtisztítsák az utcákat a csikkektől és főleg a dohányzás elleni harc végett, ami világszerte ismert.

Az elektronikus cigaretta alapelve:

A fő elv amelyiken az elektronikus cigaretta működik nagyon egyszerű. A folyadék, amely az úgynevezett E-folyadék (liquid), amellyet egyben az elektronikus cigaretta tartalmaz. Porlasztó segítségével gőzzé változik, amellyet a fogyasztó belélegez, ugyanúgy, mint ahogy a dohány belélegzése a hagyományos cigarettánál - füst belélegzése.

A legnagyobb és legfelbecsülhetetlenebb előnye az elektronikus cigarettának, hogy a füst amit termel a nikotinon kívül, nincs további káros anyag benne, nem mint a hagyományos cigarettánál a dohány és a papír elégése során. Az elektronikus cigarettát használó dohányzónak nem kell vigyáznia arra, hogy hol dohányozhat, mivel nem áraszt kellemetlen és káros füstöt. Az elektronikus cigarettának köszönhetően, nem csak a saját, de szerettei egészségét is megóvhatja, sőt még pénzt is takarít vele.

Az elektronikus cigaretta fejlesztése:

Az elektronikus cigaretta esetében, nem arra törekednek, hogy a hagyományos cigarettára hasonlítson, hanem az a cél, hogy a fogysztó elégedett legyen. Fontosabbak a paraméterek, mint ahogy a hosszabb élettartalmú akumlátorok, jobb ízű és nagyobb választék az E-folyadékokból (liquid).

A legkedveltebb elektronikus cigaretta az 510 sorozat:

Az 510 sorozat az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb modelje az elektronikus cigarettának a szlovák piacon. Ezért az online boltunk elsősorban az ilyen elektronikus cigarettákra öszpontosít, amelyek teljesen kompatibilisek és minőségben összehasonlítható az e-cigaretta Joye 510 és Joye ego-val.

Ha érdeklődni szeretnének más érdekes információkért is az elektronikus dohányzással kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy látogasson el az elektronikus cigaretta A-Z -ig szekciónkba.

 

ZWIzMTY1N